A hétvégén (hivatalosan is) lemondtunk...

... a bahamai kiruccanásról. Életbe lépett a 2. terv amiben a Bahamák már nincs benne, tehát marad a két célpont: New York és Miami. A választás azért lett ez, mivel ahogy folyamatosan nézegetjük a szállásokat, hol van szállás, hol nincs, hol drágábban, hol reális áron és így nem lehet tervezni, ráadásul a kedv is kezd elszállni. Így a bahamai kiruccanás átkerült az alternatív tervbe, amit már csak New Yorkban fogunk megváltoztatni, ha a körülmények is úgy akarják, de mostantól nem számolunk a sziget csoporttal. A lényeg, hogy az összes szállás be van foglalva, így lesz hol laknunk, a kérdés csak az, hogy melyikben. Ezt majd eldöntjük New Yorkban.

Felmerült az a lehetőség is, hogy ellátogatunk Palm Beach-re, de ahogy elnéztük, semmi különbség nincs Miami Beachhez képest, így több időnk lesz a környéket bejárni, de az is lehet, hogy kiugrunk megnézni a rakétakilövő állomást.

Azt hiszem, itt az ideje pontosabb napi tervet készíteni, ha nem is mindkét állomásra, de legalább New Yorkra.

Címkék: előkészületek miami bahamák sheraton miami beach

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr351017635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.