Szállások - Dilemma - Hol lakjunk Miamiban?

Jelenleg csak up-postra futja (ugye, amikor a SEO körül forog a világ), mivel sok érdemleges nem történt az elmúlt időszakban, de életben akarjuk tartani a blogot legalább heti 2-3 bejegyzéssel.

Jelenlegi helyzetünk 25 nappal az indulás előtt: Miamiban elakadtunk szállás ügyben. Ugye Miamiban nem olcsók a szállások, pláne ebben az időszakban nem mikor mi megyünk hiszen az náluk a főszezon. És ez még csak az egyik dolog. Így hogy $120 alatt próbálunk szállást találni, nem tűnik túl egyszerű vállalkozásnak. Az biztos, hogy a part - pláne az Ocean Drive - mentén nem fogunk olcsó szállást találni. Amiket találtunk és parti volt - ráadásul $120 alatt - az a Tripadvisor szerint mind lepukkant és rossz ár/érték arányú. A kérdés csak az: kell-e nekünk parti szállás, hisz ha bejön a Bahamák (amit csak NY-ban tudunk majd meg) akkor nem kell annyi éjszakára szállás és Miami tengerpartján max. egy vagy egy fél napot fogunk tölteni, hogy átérezzük a "Baywatch feelinget". Meg hát nem is nászútra vagy romantikus útra megyünk, hanem megvizslatni, hogy mi újság ott lent, az amerikai pálmafáknál, Bár - állítólag - Miamiban nincs sok látnivaló. Meglátjuk.

A másik dolog, hogy hol van az igazi élet. Slates barátom világosított fel arról a - számomra nem -  közismert tényről, hogy az déli részen van az élet és a északi az amolyan semmilyen. Amivel probléma lesz az az étkezés.  NY-ban már tapasztaltam, hogy a Downtown-ban (ahol megszállunk) nem nagyon van étkezési lehetőség, tehát beljebb kell utaznunk. Ott viszont elég jó a metro kiépítettsége és van halvány fogalmam, hol lehet jót és viszonylag olcsón kajálni Manhattanben. Nos, Miamiban ebben a turisztikailag főszezonban nem hiszem hogy olcsó lesz az élet és ha már sokat tejelünk akkor legalább ne kelljen sokat utazni. A Ramada lett volna a legjobb választás, de nagyon sokan szidták. Lehet, hogy a Hampton Inn marad belőle, esetleg a DoubleTree, de két találatot a listánkról kihúzhatunk és jelenleg nem is nagyon kapjuk a jobb ajánlatokat Miamiból (bezzeg NY...)

Valamint ideje lenne már elkezdeni csinálgatni egy terv féleséget, hogy mit is akarunk kint kezdeni a 10 napunkkal. Pusztán elképzelésekkel nem sokra megyünk...

 

Címkék: előkészületek szállás miami

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr95978724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2016.09.04. 13:16:58

Itt még találsz infókat a miami szállásviszonyokról: iranymiami.hu/szallas-miami/#szallas