24 - Holnap indulunk

Beléptünk a 24-ik órába. Kicsit hihetetlen elhinni, hogy ilyen hamar eljött ez az idő. 2009. március 28 11 óra 30 perckor felszáll az Air France - Delta közös járata New York felé, és ezzel megkezdődik eddigi legnagyobb és talán legjobb, első interaktív utazásunk.

Az időeltolódás miatt (-6 óra) általában késő délután, esetleg hajnalban frissül majd a blog. Addig is kitartás, hamarosan kezdünk.

Project USA 2009 Live! @ 2009.03.28. 11.30

BRaMo és slates

Úgy látszik az égiek is olvashatnak minket, ugyanis a kezdeti rosszidőt felváltja a jó idő majd. New Yorkban általában napos, felhős idő és 10-13 fok lesz (vasárnap fog csak esni), míg Miamiban a szokásos bórusnak tűnő, de 30 fok feletti hőmérséklettel találkozhatunk majd. Elő a fürdőgatyát és irány a strand! Kicsit messzebb a Bahamák szigeteken az időjárás hasonlóképpen alakul, reméljük kedvező elbírálást kapunk az ügyben.

Címkék: előkészületek ml ul nyl

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr751028556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

londitomi 2009.03.27. 15:31:12

na fiuk, csak ovatosan az afroamerikai haverokkal ny-ban, miami-ban meg az aligátorokkal. sok sikert, jo mulatást!!! u.i.: slates, ha nem hozol szuvenyííírt a nagy almábol, akkor összevírusozom minden müszaki cikked, még a mikródat is!!:D:D:D:D nalécina. csak a kolegád vok.