Beszámoló - 2009.04.05. - Nyolcadik nap - Miami - Naptej, tengerpart, barnulás, 32°C

Írva: 2009.04.05 ~ 15:55 (NY idő: 04.05 ~ 09:55)
- feltöltve a blogra: Miami idő: 2009.04.05., 09:55
- írta: Bramo

Igazából az elkövetkezendő két nap a strandolásról fog szólni. Ma átmegyünk a Surfcumberbe és ha az előrejelzések bejönnek akkor befoglaljuk a partot ma és holnap egész nap. Azért, hogy az otthon maradtaknak kedveskedjünk valamivel, csinálunk pár képet Miami South Beach-ről, amiről tulajdonképpen szól egész Miami, amit láttok a TV-ben, ami bulikról hallotok innen. Mivel az új száláson nem akarunk netért fizetni ezért a közeli Apple boltban töltjük majd fel az előre megírt szöveget és a képeket a flickr-re valamikor - helyi idő szerint - holnap reggel (tehát 24 óra múlva).

Jelenleg a Madagaszkár pingvinjei sorozatot nézzük a "NickelGedeonon". Reméljük el fogja érni Magyarországot is, egész jópofa. Tegnap láttuk a Vészhelyzet befejező részét is, szal műsorokkal is el vagyunk látva addig is.

Ha történik valami változás a bejegyzésben arról a közösségi oldalakon úgy is értsültök.

Írva: 2009.04.05 ~ 19:42 (NY idő: 04.05 ~ 13:40)
- feltöltve a blogra: Miami idő: 2009.04.05., 13:40
- írta: Bramo, slates

Megérkeztünk a szállodába, a szoba kicsi, de normáliabb mint az előző. Kilátás a szemköti épületre (kb 3m-re). Remljük nem lesz zaj. Wardriving-oltunk és máris rácsatlakoztunk a szemközti szálloda (Marseilles) ingyenes wifijére, így a net is meg van oldva. Most megyünk a partra... véééégre :D

Azért itt sem ment zökkenőmentesen a check-in. Szokás szerint kaptunk egy King size szobát, vissza is kellett menni, hogy ez így nem túl jó. A recepciós srác tök rendes volt, mindenben segített. Érdekes, hogy eddig itt a legolcsóbb az étkezés az összes szálloda közül. Na megyünk körbenézünk a tengerparton :)

Címkék: ml miami beach

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr411047728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.