Szállás módosítás - Miami

Ahogy ígértem, nem lesz egyszerű szállást találni Miamiban, főleg nem szezonban. Mondjuk az alapszállás, amelyik már fix volt az a Hampton Inn Hallandale Beach/Aventura. Ehhez képest próbáltunk hasonló áron szállást keresni, ami nem egyszerű feladat. Sok minden múlik azon, hogy a Bahamák project sikeres lesz-e. Ha sikerül kijutnunk, akkor egyszerű lenne a dolgunk, mert a tengerpart kipipálva, nem fontos, hogy a parton legyünk.

Ahogy közeledünk a nagy naphoz, még mindeig tartogatnak meglepetéseket a szállodák, szerencsénkre, az árak csökkenő tendenciát mutatnak. Ahogy azt már írtam, a neves szállodaláncok nagy márkáiról azt feltételezzük, hogy számunkra drágák, ez azonban nem igaz, igenis kitartó kutató munkával nagyon olcsón hozzájuthatunk egy szobához.

Az InterContinental Miami West szálloda kimondottan alacsony árszínvonalú szállodának mondható, éjszakánként alig több, mint 100 dollár.

A legnagyobb eltérést a Hilton Miami Downtown szállodában találtam. A legtöbb szállásközvetítő oldalon (Expedia, Booking.com, Orbitz) valamint a szálloda hivatalos oldalán is közepes árral rendelkező belvárosi 21 emeletes, 500 szobás szálloda árát kitartó kereséssel 40%-kal lehet csökkenti, az előző szálloda árszínvonalához közelítve.

A Biscayne-öböl partján, gyakorlatilag Miami belvárosában található a Doubletree Grand Hotel Biscayne Bay ára csökkentek a legnagyobb mértékben. A Hampton Innhez képest sokkal közelebb van a belvároshoz, valamint magasabb kategóriájú szálloda árai elég közel egymáshoz. A gond csak az, hogy egy napra nem tudnak adni 2 ágyas szobát, április 4 szombatra. Ha minden jól megy, akkor ez lenne a legkisebb gond, ugyanis ekkor mennénk át Freeportba, Bahamákra. Ha nem tudunk átmenni a szigetre sajnos, akkor más szállás után kell néznünk, hogy meg legyen az örömünk egy tengerparti szállodában.

A választásunk a már említett Doubletree Surfcomber Miami South Beach hotelre esett. A szálloda Miami Beach "belvárosában" South Beachen a fehérhomokos tengerparton található.


Szállásterv Miamiban:

1. terv: 04.02-04. Hampton Inn Aventura, 04.04-05. Sheraton Grand Bahamas, 04.05-07. Doubletree Grand Hotel Biscayne Bay

2. terv: 04.02-05. Hampton Inn Aventura, 04.05-07. Doubeltree Surfcomber Miami-South Beach

Címkék: előkészületek szállás miami intercontinental beach bahamák expedia doubletree hamptoninn sheraton south beach

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr91998644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

href 2010.04.15. 17:23:41

Hali,
Keresem a mailcimeteket, de nem talalom sehol, dobtok egy cimet a hrefalabama at gmelre? Koszi elore is;)

slates 2010.04.15. 17:53:57

@href: Miért szeretnéd tudni?

href 2010.04.27. 16:24:30

Egy kerdesem lenne (talan 2-3 is) a szallaskeresesi modszereitekkel. OK, akkor ide irom:)
Szoval nagyon hasonlo modon, lancokban, stb szoktam en is keresni szallasokat. Emlitettetek a lowcostbeds.com oldalat, ami nekem uj volt, viszont nem tudok regelni, mert ha jol ertelmezem, csak utazasi irodak tudnak regelni. Nektek hogy sikerult?
Masik: ajanlatokat kaptatok az ut elott tobb szallodabol is, aminek kovetkezteben modositottatok is az eredeti szallas-terveiteken. Az ajanlatokat hogy kaptatok? Sima promos hirlevelkent? Csak mert nekem ilyen szintu levelek nem jonnek, amik ennyire celiranyosan az adott varosokba szolnanak... Egyebkent en is nyaron USA-ba keszulok, oda is jo lenne par jo "ajanlat", foleg NYC-be, de barhova mashova is, ahova addig meg elutazom...nos, ezert a ket kerdesert akartam volna emailt irni :)