Szállások - Miami (általános információk)

Miami

Miami Florida déli részén, az Atlanti-óceán partján terül el, híres tengerpartja Miami Beach, mely homokos tengerpartját a hatalmas szállodák sora töri meg. Miamival szorosan összenőtt Fort Lauderdale, mely szintén ugyanilyen kellemes adottságokkal rendelkezik.

 A kategóriák itt is hasonlóan alakulnak mint New Yorkban. Itt nem is a belvárosi szállodákat érdemes kiemelni, hanem a több kilométer hosszan elterülő Miami Beach szállodasort, az Ocean Drive-ot. Miami Beach igazából Miami előtt egy kis sziget nyúlvány. Sok híd vezet át, így mindenhonnan könnyű kijutni a partra. Sok szállodának van Strand kijárója, ám ezek a szállodák eléggé drágák.

Szintén megtalálhatóak itt a legnevesebb láncok szállodái, főleg a parti sávban, melyekből gyönyörű kilátás nyílik vagy az óceánra vagy a város fényeire.

Az Ocean Drive másik oldalán, kisebb kategóriájú szállások vannak inkább. Sajnos elég nehéz rájuk találni, sok kutató munka kitartó ererdménye kell hozzá.

Miami Beach South és Norh Beachből áll. South Beach az elit Art Deco környék, ott zajlik az igazi élet, éjjel-nappal. North Beach ebből kifolyólag olcsóbb, sőt még északabbra Fort Lauderdale/Hollywood Beachen még kedvezőbbek az árak.

Szállások melyek nálunk szóba jöhetnek:
ezen szállások a leírásuk és térképen való elhelyezkedésük és kinézetük alapján jöhetnek szóba

  • Days Inn North Beach: a tengerparton található alsó kategóriás szállás, nagyon kedvező árakkal
  • Marco Polo Ramada Plaza Beach Resort: Sunny Isles-on található jól felszerelt középkategóriás.
  • Doubletree Surfcomber Hotel: Családi szálloda a Hiltontól. Magas kategóriájú, minden igényt kielégítő szálloda, hatalmas saját medencével és kerttel közvetlenül a parton.
  • Hampton Inn Hallandale: mindössze 5 km-re a parttól Ft. Lauderdaleben, az Avntura Mall bevásrlóközpont szomszédságában. Közép kategóriás szállás medencével.

Szállások

Címkék: előkészületek szállás hilton miami beach ramada oceandrive doubletree daysinn hamptoninn fortlauderdale

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr28954999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.