ProjectUSA 2009: A kezdetek...

Üdv a ProjectUSA 2009 blogon!

Ezt a blogot két jóbarát, Bramo és Slates szerkeszti. Az indulási előtti dolgokról, foglalásokról, érdekességekről - tehát minden, ami az induláshoz szükséges - Slates, míg a kint élményekről - napi szinten - már közösen fogunk. beszámolni Reméljük a későbbiekben sok hasznos információt tudunk majd nyújtani az ide  (majd az USA-ba) látogatóknak és persze azoknak is akik szeretnének egy történet végig követni, pusztán szórakozásból.

Rövid történetünk:
Az ötlet már 2007-ben megfogalmazódott bennünk, de míg a tervből konkrét elhatározás lett eltelt közel 1.5-2 év. Egy picit csalunk a bejegyzésekkel, mivel a készülődés (utánajárás, foglalás) már január közepén elkezdődött, de megpróbáljuk napi postokban behozni a lemaradást (hogy legyen minél több bejegyzés :P) és a február végétől már csak az aktuális módosításokat, érdekességeket leközölni.

Blog tervek:
Megpróbálunk kint létünkkor napi beszámolót leközölni. Elvileg ezzel nem is lesz gond, mivel a szállások biztosítanak wifi elérést (szobában pénzért, recepción meg általában ingyenes) valamint elméletileg a NY-Miami repülőúton is lehetőségünk lesz wifi használatra.  Ezek a napi postok tartalmaznak majd pár fontosabb KÉPET és remélhetőleg részletes szöveges beszámoló is készül hozzájuk, ha elég fittek leszünk. Az egész utunkat végig fogja kísérni egy consumer HD kamera is, amiből majd hazaérkeztünkkor fog készülni egy komolyabb, valószínűleg napi szintre vágott VIDEÓS BESZÁMOLÓ, de tervben van egy pár perces napi videós beszámoló egyenesen az USA-ból, ha a technika is úgy akarja.

Köszönjük, hogy időt szánsz ránk, cserébe hasznos információkat próbálunk nyújtani!
J
ó szórakozást!

 

 

Címkék: előkészületek

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr43945452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.