Hoppá! Csak egy ugrás a Bahamák...

Bahama-szigetek

Felfedeztük, hogy Miami és a Bahama-szigetek igen közel esnek egymáshoz, mi több, napi rendszeres kompjárat megy a szigetre, konkrétan a Grand Bahama Islandre, Freeportba. A komp nem más, mint egy nagy óceánjáró luxushajó.

 A Discovery Cruise Line egy óceánjáró hajó, a transzfer díja tartalmazza az úszómedence és napernyő használatot, büfé reggelit és vacsorát biztosít, bárok, szórakoztató helyek, mint például Játékterem, showműsorok, egy Las Vegas típusú casinot, élő zenét és táncolási lehetőséget. Külön térítés ellenében igénybevehetünk A'la carte ebédet valamint kabinokat.
A hajó minden nap reggel 7.45-kor indul Fort Lauderdale kikötőből, vissza Freeportból délután 5 órakor.

Discovery Cruise Line

 A hajó szándékosan úgy van kitalálva, hogy egynapos kirándulást tehessünk a szigetre. Freeportban három óra áll rendelkezésre, hogy gyönyörködhessünk, szétnézhessünk, esetleg strandoljunk egyet.

Vízum: Magyar állampolgárok részére a belépés sajnos vízumköteles. Itthon a Brit Nagykövetség foglalkozik az ügyintézésével. Egy elektronikus kérdőívet kell kitölteni, ahol elég érdekes kérdeseket tesznek fel az embernek, többek között, hogy ki fizeti az utat, miért mész, hol fogsz megszállni, saját illetve családi jövedelem. 88 kérdésből áll és 15.400 Ft. Lehet, hogy bennünk van a hiba, de a kitöltési útmutató szerint egy időpont egyeztető oldalnak kellene felbukkannia a Nagykövetségre, ugyanis anélkül nem engednek át a Harmincad utcai elzárt területen.

Sajnos a vizuminformációk eléggé ellentmondóak, ugyanis a Vízuminfo oldal szerint a vízumköltség 39.000 Ft. Azért nem mindegy, szerintem. A Vista Andrássy úti irodájában van vízumügyintézés, úgy gondolom személyesen könnyebb lesz utánajárni a dolgoknak.

Címkék: előkészületek discovery vízum információ hajó bahamák

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr70959536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.