New York Sale - szállások olcsón

Lehet, hogy a válság hatására, lehet, hogy nem, minden esetre a Nagy Almában szószerint Téli Kiárusítást tartanak a szállodák. Hihetetlen kedvezményeket adnak, néhány szállodában olyan árakat alkalmaznak, hogy azt el sem hiszi az ember, akár az eredeti ár egyharmadáért meg lehet kapni egy szobát.

Megnézhetjük bármelyik internetes foglalási oldalt (Expedia, Orbitz, Booking.com), mindenhol kiárusítás folyik.

Az egyik legnagyobb kedvezménnyel a Hilton várja a vendégeket, mely egész évben tart, 3 szállodájában: Hilton New York, Hilton Millenium, Waldorf-Astoria.  Ha időben és ügyesen foglalsz a Hilton Milleniumban akár az eredeti ár 30%-ért is megkaphatod a szobát.

Sokakban az a kép él, hogy ezek a szálláshelyek számunkra megfizethetetlenek. Kutatásaim szerint, igen is vannak olyan lehetőségek - ha már az ember egyszer elmegy több ezer kilométerre az otthonától - hogy kultúrális, minőségi szolgáltatásokat vegyenek igénybe, megfizethető áron. Igaz ezért rengeteget kell keresni és nézelődni, de megéri.

BRaMo megjegyzése: "fizetett(?) hirdetésünket látták!" :D

 

 

Címkék: előkészületek newyork hilton waldorf astoria

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr22972022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.