168 óra - Project USA 2009 Live!

Meg kezdődött a visszaszámlálás, pontosan 168 óra múlva felszáll a Delta-Air France járata a Budapest Ferihegy 2B terminálról és életbe lép blogunk eredeti célja, az "élő" közvetítés New Yorkból, Miamiból és a Bahamákról. Igen, eddig még csak a "bevezetőt" olvashattátok. :)

Tehát egy hét múlva részletes beszámolót kaphattok szinte mindenről - szövegben, képekbe, videókban. Bemutatunk luxus, elegáns és kiskategóriájú szállodákat egyaránt (Waldorf=Astoria, Hilton, Doubletree, Hampton Inn). Benézünk a Szabadság-szobor tógája alá, King Kong után megkíséreljük megmászni az Empire State Buildinget, lenyomunk egy Baseball meccset a Central Parkban, hot dogot majszolunk a Time Square-en átérezzük majd az amerikai arany ifjak életét a óceán partján, belesünk a Club Space éjszakai életébe Miamiban, és a többi, és a többi.... A lehetőségek adottak, csak legyne elég időnk élni velük.

Szóval, az indulásig már csak 2-3 poszt, utána 11 napon keresztül remélhetőleg naponta többször is jelentkezünk, itt a Project USA blogon.

 

 

Címkék: előkészületek buli newyork hilton central park miami szabadság szobor bahamák doubletree waldorf astoria hamptoninn empirestatebuilding miami beach night life

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr711010668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.