Időjárás tavasszal - Milyen idő van New Yorkban, Miamiban és a Bahamákon

Figyelve a sok éves átlagokat, elég jó időnek bizonyul március - április az említett térségekben. Bár manapság ezek az értékek rendszerint megdőlnek és szélsőségesebbé válnak. Mindenesetre, ha a papírformát nézzük, akkor a következőkre kell számítanunk:

New York

Az örökké mozgó városban a március még nem igazán a tavasz hírnöke, nem úgy mint nálunk, bár ha most kinézek az ablakon, akkor értelmét veszti ezen kijelentésem - alig 6 fok, borús, esős. Na most, kint hasonló időre számíthatunk. 2-7 fok a hőmérséklet, általában borús, esős. (Remélem nem fog 5  napig folyamatosan esni, akkor tuti beugrok a Hudsonba).

Miami

A két város közti 3.5 órás repülőút, és a közel 2000 km-es távolság (ez megfelel egy Budapest-Palermo vagy Budapest-Barcelona távolságnak) a hőmérsékletekben is megteszi jótékony hatását. Az átlag szerint április elején 28 fok van kint (elmondások alapján sokkal többnek tűnik), este is alig megy 20 fok alá a hőmérséklet, a tenger óceán vize is 25 fokos, hozzászokható :)

Freeport, Bahamák

A Grand Bahamák szigeten az időjárási viszonyok majdnem megegyeznek Miamival, hiszen csupán 200 km-re vannak egymástól, vizen. Gyönyörű, napos, meleg 28 fokos időre számíthatunk.

Remélem várakozásaink bejönnek, sőt túl is teljesülnek :)

Címkék: időjárás

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr6995423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.