Mivel utazzunk az USA-ban... (1. rész - autó)

Autóval

A szervezési folyamat ideje alatt sajnos megfeleződött a résztvevők száma, így az eredeti elképzeléseket felül kell vizsgálni, azaz autóval le Miamiba, közben bejárni a partot (micsoda élmény lenne), érezni a szabadság érzetet.

Sajnos az autókölcsönzők igen kemény díjakkal illetnének minket, ha a kocsit nem vinnénk vissza New Yorkba, így lehet hogy kimarad ez a lehetőség. Kezdem kicsit úgy érezni magam, hogy a kint minden fillérekbe kerül, átverés, vagy legalábbis nem ránk nézve nézték ezeket a paramétereket.


BRaMO megjegyzése: Arról nem is beszélve, hogy bármilyen izgalmasan is hangzik egyszerűen nem lehet számolni az árakkal és az idővel: nem tudjuk mennyit fog fogyasztani a kocsi, le fog-e robbanni, autópályák mennyibe kerülnek, a szállásokkal hogy és milyen árban fogunk találkozni. Ráadásul ugyanúgy nem látunk majd semmit az országból, mivel ebben a "szűk" 10 napban le is kell érni Miamiba, úgy, hogy nem tudjuk mi fog ott várni minket. Mondjuk ez lenne az igazi kiruccanás, de ehhez még több pénz kell, még több idővel. Mégis csak egy Budapest-London távolságról van szó és azt folyamatos vezetéssel, normális pihenőkkel lehetne csak levezetni kb. másfél nap alatt és akkor nem álltunk meg nézelődni, csak költjük és költjük a kilométerekre a pénzt. Ráadásul ha nem ragaszkodunk egy napi tervhez vagy valami hiba kerül a számításba akkor elég könnyne kint ragadhatunk és azért nehezebb onnan hazakeveredni, mintha csak az EU-ban mozognánk.

Tehát maradjunk a két keleti part két "végleténél" és utazzunk át egyből tavaszból nyárba 2 és fél óra alatt jóval olcsóbban. Washingtonba 3 órás vonatút van, így ha nagyon akarjuk le tudunk ugrani.

 

 

Címkék: a usa auto rent car autókölcsönzés kolcsonzes

A bejegyzés trackback címe:

https://projectusa.blog.hu/api/trackback/id/tr73951124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.